11 reaktioner på ”New York-podden tar en paus”

 1. Hej, Ser fram emot nya avsnitt här framöver, har ni någon idé om när det kan tänkas komma nya avsnitt?

  1. Hej Jeppe! Det gör vi med, tyvärr är det ingen produktion av nya poddar igång för tillfället. Men man vet aldrig, vi hoppas att podden kan hoppa igång när man minst anar det.

   E&D

 2. Men nu får ni sparka igång podden igen! Det måste ju finnas en massa NYC ni kan prata om utan att sitta tillsammans på lokal, om det är hindret. Saknar podden. Och gör den tillgänglig på alla pod-ställen, även Podcast Addict. Happy Valentines!

  1. Hej Pernilla! Sorry för sent svar, vi måste ha missat det här när i högen av spam. Ja, det är faktiskt hög tid. Instämmer till fullo. Dessvärre är det lite andra projekt i vägen, men vi ska se vad vi kan få till 2023.
   Mvh E

 3. Hej killar! Vad tror ni, vågar man hoppas på en fortsättning på den här underbara podden? Jag upplever att det är torka på positiva, roliga och lättsamma nyheter från landet i väst. Saknar era härliga tips!

  1. Tjena Tommy, ja hoppas kan man, det gör vi med. Dessvärre har det varit en del andra projekt som kommit emellan, förutom covid. Men det finns en förhoppning om fler avsnitt, helt klart.

   Mvh E

Vad ska vi podda om? Tipsa!