Om podden

New York-podden är en podcast om och från New York City av Daniel Svanberg och Erik Bergin.

I varje avsnitt pratar de om aktuella händelser i New York, listar bästa tipsen på var man äter och dricker bäst, samt kollar de senaste och hetaste trenderna i nöjesmetropolen New York. Podcasten startade i december 2015 och utkommer med ungefär två avsnitt i månaden.

Du hittar alla avsnitt på newyorkpodden.se. Det går att prenumerera på podden i iTunes, Spotify eller via RSS. Följ podden på Facebook och Instagram.

2 reaktioner på ”Om podden”

 1. Hej, vill börja med att tacka för en helt underbar pod, så härligt att ni är er själva. Er pod har givit mig många bra tips och mycket lärdom om NY som stad med dessa all kultur och utbud.

  Några tips för er att ev sända;
  – olika flygplatser – dess olika fördelar sett till transfertid, butiker, tunnelbanor, bussar till o från mm. Inrikes och utrikesresor. Dess olika ölställen där man kan ta en Beer before flight.

  – olika högtider i NY – olika högtider med dess olika sätt att fira dem, kanske restauranger, samlingar i parker, pubar, typisk mat med mera.

  – Underbara cykelstråk inom och till o från stadsdelar inom Manhattan, till exempelvis Brooklyn eller annan plats. Kanske en cykelpubrunda i podasvnittet.

  – dagstidningar – hur de förändrats sett till digitalisering, hur tidningsläsandet ser ut bland NY-bor och hur det har sett ut.

  – champagnebarer vore underbart att få fler exempel på.

  – moderna veganrestauranger – att tipsa om för de som förespråkar det som alternativ till det normativa köttiga köket.

  – fler inslag från queens, brooklyn, olika delar av Harlem och från vad jag tycker Underbara Hells kitchen.

  – gallerior som NY-bor hänger på och inte är så turistiga, för visst finns det väl gallerior på Manhattan med omnejd?

  Hälsningar
  Michael

  1. Tjena Michael, kul att höra! Och bra tips! Vi har dem på listan och så får vi hoppas att vi kan komma igång igen framöver. Mvh Erik

Vad ska vi podda om? Tipsa!