Om podden

New York-podden är en podcast om och från New York City av Daniel Svanberg och Erik Bergin.

I varje avsnitt pratar de om aktuella händelser i New York, listar bästa tipsen på var man äter och dricker bäst, samt kollar de senaste och hetaste trenderna i nöjesmetropolen New York. Podcasten startade i december 2015 och utkommer med ungefär två avsnitt i månaden.

Du hittar alla avsnitt på newyorkpodden.se. Det går att prenumerera på podden i iTunes, Spotify eller via RSS. Följ podden på Facebook och Instagram.

En reaktion på ”Om podden”

  1. Hej på er!

    Igen – stort tack för en riktigt härlig och skönt spontan podd! Får alltid en släng av längt när jag lyssnar på er. Jag har älskat New York sedan jag pluggade på Rutgers för snart tjugo år sedan och har besökt staden årligen sedan dess. Tidigare följde jag Daniels blogg och numera ser jag fram mot varje nytt poddavsnitt.

    Ett ämne som jag personligen skulle uppskatta ett poddavsnitt om är stadens musikbarer. New York sticker verkligen ut med sina många fantastiska rock- och jazzklubbar. Jag tänker t.ex. på mindre ställen som Arlene’s och Pianos, men också lite större ställen som Bowery Ballroom som är en mer ordinär konsertlokal med schysst bar. Fantastiskt trevliga och ofta med en lite “dive-ig” känsla.

    Fortsätt som ni gör!

    Vänliga hälsningar, Tommy

Vad ska vi podda om? Tipsa!